top of page
BAROKKENS ROMA: FINESTE PLASSER OG FONTENER
Dette er en klassisk 3-timers gåtur i hjertet av Den Evige Byen. Du vil få se Romas mest berømte og vakre fontener og torg, mens vi oppdager det som kalles "Pavenes Roma". Store kunstnere som Gian Lorenzo Bernini, Caravaggio og Francesco Borromini, jobbet alle for Vatikanet gjennom hele 1600-tallet.
 
De skapte malerier, bygninger, kirker, skulpturer og fontener som selv i dag tiltrekker seg, og tar pusten fra, folk fra hele verden. Dette er den perfekte turen for å få et generelt innblikk i Roma , dens bysentrum, og dens innbyggere, siden vi vil møte dem spaserende omkring!
 
Denne omvisningen innebefatter følgende lokaliteter: Spansketrappen, Trevifontenen, Pantheon*, S.Ignazio fra Loyolas-kirken, Piazza Navona, samt en liten pause for litt kaffe eller en iskrem, siden vi passerer noen av Romas beste kaffe- og iskrembarer. Dette er den enkleste omvisningen å tilpasse etter personlige preferanser, siden jeg alltid har muligheten til å arrangere omvisningen basert på akkurat dine interesser eller behov, så vennligst kontakt meg så vi kan legge endringene inn i planen.

 

*= Pantheon er en katolsk kirke (S.Maria ad Martyres), så av og til er det messe. I løpen av messen, blir det ingen inngang for turister, og man må vente til slutten av messen.

 

 

 

bottom of page