top of page
DARIO BARTOLI

Din turistguide i Roma !!

Hei alle sammen !
Mitt navner Dario, og jeg er en autorisert turistguide i Roma og området rundt, og jeg er også turleder.
Jeg har studert utenlandsk språk og litteratur, og rett etter endt utdannelse jeg begynte å jobbe innen turisme, ved å være guide i utlandet ( i Norge og i Spania), flyvert (over hele verden!), hotell resepsjonist (i Roma) og turleder, inntil jeg ble autorisert turistguide her i Roma. Jeg liker så godt å ha kontakt med turister fra hele verden, og jeg er virkelig så glad i å lede dem gjennom Romas mange gater og monumenter.
Jeg elsker byen min, og jeg er elsker dens historie og monumenter, de arkeologiske stedene, tradisjonene og alt det vakre som er å se her. Roma skiller seg ut fra alle andre storbyer eller sivilisasjoner fra fortiden, fordi den har beholdt sin skjønnhet helt fra grunnleggelsen og frem til i dag, selv om den har måttet holde stand mot beleiringer, plyndring, pester og plager, jordskjelv og store ødeleggelser. Dette er hovedgrunnen til at Roma er Den Evige Byen, fordi dens sjarm er nesten over 3000 år gammel !! For å forstå dette poenget bedre, er det virkelig verdt å bestille en guidet omvisning, og for den beste opplevelsen noen gang, trenger du en ekte romer som meg!!
Hvis du ønsker å få et prisoverslag for en guidet omvisning med meg, vennligst skriv til meg på dariobartoli@libero.it .
Jeg vil gjerne understreke at å ta en guidet omvisning med en autorisert guide ikke er så kostbart som du kanskje skulle tro. En privat guidet tur for fire personer for eksempel, koster klart mindre enn å bestille en guidet omvisning i en gruppe med et hvilket som helst reisebyrå du kan finne på nett. Jeg venter på deg: jeg vil være mer enn bæret over å få vise deg min by og dens skjønnheter !

Dario Bartoli
 
Informasjon om omvisningene med Dario
 
Hver eneste omvisning må betraktes som helt privat, så organisert eksklusivt for deg: du vil aldri bli spurt om å delta i andre grupper om ikke det etterspørres spesielt. Det er absolutt anbefalt å kontakte meg på forhånd, spesielt om sommeren, da jeg knapt har tid til omvisninger organisert "i siste liten".
For ikke å miste dyrbar tid stående i kø, spesielt i høysesongen, anbefaler jeg på det sterkeste å forhåndsbestille inngangsbilletter til Colosseum, Villaa Borghese eller Det Vatikanske Museet. (Husk også at det er strenge regler for bekledning for å få tilgang til å gå inn i Vatikanet).
Din inngangsbillett til alle slags museer eller arkeologiske steder, er ikke inkludert i prisen for en omvisning med meg. Det gjelder også leie av hodetelefoner (som er påbudt for grupper).

 

 
Dario Bartoli
Turistguide i Roma og omgivelser
Autorisasjon nummer 6402
Gitt ut fra Romas Kommune i 23/07/2013
+393463326035
bottom of page