top of page
COLOSSEUM, FORUM ROMANUM OG PALATINERHØYDEN
Dette er definitivt det mest berømte romerske stedet, et symbol på evighet og storslåtthet: Det Flavianske Amfiteateret, bedre kjent som Colosseum. Du kan ikke, og du vil heller ikke risikere, å gå glipp av dette oppsiktsvekkende monumentet. Så hvorfor ikke bestille en omvisning med meg? Jeg vil ta deg tilbake til antikkens Roma, hvor gladiatorer slåss i arenaen, og alle i Roma ville komme seg inn for å se hvordan en ekte elefant eller en ekte panter så ut.
 
Siden inngangsbilletten (12€ ordinært, 14€ med "unngå-kø"-service) er gyldig også for Forum Romanum (det sosiale, økonomiske, religiøse og politiske sentrum i det romerske imperiet), og Palatinerhøyden (hvor Roma ble grunnlagt i det 7.århundre f.Kr.), alle ligger nærme hverandre, kan du besøke disse stedene i den rekkefølgen du selv måtte ønske:
 
  • Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden - 3 timer
  • bare Colosseum - 2,5 timer 
  • bare Forum Romanum og Palatinerhøyden - 3 timer
  • Hvis du ikke ønsker inngang på de historiske stedene, er det også mulig å ta omvisningen på denne måten: Colosseum, Forum Romanum og Kapitolhøyden fra utsiden + områdene rundt (Trajans Forum, Trajansøyla, Piazza Venezia, Sannhetens Munn, Aventinerhøyden og mer)
 
Husk at inngangsbiletter IKKE er inkludert. Jeg kan bistå med kjøpet, men du vil måtte bestille og betale selv.
bottom of page