top of page
MAT - OMVISNING (TESTACCIO, TRASTEVERE, CAMPO DE' FIORI)

Er ikke Italia kanskje landet for god, sunn og smakfull mat? Og er ikke Roma dets hovedstad ? Det er en synd å reise herfra uten å ha prøvd litt deilig, genuin mat! Jeg vil lede an gjennom markeder i de mest berømte matdistriktene, vi kunne velge Trastevere, Testaccio eller Campo de' Fiori eller til og med kjøpesenteret "Eataly", fullstendig dedikert til mat, og basert på dine preferanser kan vi prøve noe av de beste og ferskeste produktene tilgjengelig! Vi kunne starte med å spise frokost med en god cappuccino og noen gode bakevarer, samt finne nye måter å drikke kaffe på.

 

Deretter kunne vi fortsatt med noen friske grønnsaker og fersk frukt, noe ferskt kjøttpålegg servert på deilig focaccia, et godt stykke pizza med tomatsaus, og så avsluttet med et velsmakende glass vin eller prosecco eller...hvorfor ikke... en ISKREM! Under omvisningen vil vi gå gjennom historien til områdene vi besøker, samt de tradisjonelle italienske oppskriftene, og du vil ha muligheten til å kjøpe med mat til å ta med deg hjem til ditt hjemland.

 

Denne omvisningen kan veldig enkelt skreddersys og planlegges ut i fra dine egne preferanser, og den kan vare fra to til tre timer, og prisen kan varieres basert på menyen vi velger.

bottom of page