top of page
PRIVATE BILTURER, SYKKELTURER, SCOOTER TURER, VESPA TURER, FIAT 500 TURER

I Roma er det vanligvis mye gåing som må gjøres, siden byens sentrum har mange smale gater som er ufremkommelig med buss, så hvorfor ikke leie en sykkel, en scooter eller en privatsjåfør sammen med meg, for å ankomme utypiske turistområder og glede seg over noe annet?

 

En privatsjåfør og en bil for å besøke byen, er normalt anbefalt hvis du bare har noen få timer til å tilbringe i Roma og du ønsker å få mest ut av det, ettersom det fra bil er så enkelt å forflytte seg fra den ene siden av byen til den andre.

 

Sykkel- eller scooter-turer er anbefalt særlig på lørdags- eller søndagsmorninger, når byen vanligvis sover og det er lite trafikk. Men ved å leie en Vespa, en scooteer eller en sykkel, er det mulig uansett å unngå trafikk, ettersom Roma er full av pittoreske gater, fremkommelig med scootere og sykler.

 

Hvis du er ute etter noe spesielt, vit at noen selskaper også leier ut Ape-biler (Ape er et typisk italiensk kjøretøy på tre hjul), vintage Vespa'er, gamle Fiat 500'er, limousiner m.m.

 

Så hva venter du på? Kontakt meg for å få informasjon om prisene på hvert enkelt kjøretøy og opplev Roma på to, tre eller fire hjul!!

 

For denne typen omvisning, må du ta i betraktning den ekstra prisen som leie av kjøretøy medfører. Vennligst legg merke til at for noen kjøretøy (spesielt de i kategorien "vintage") krever utleieselskapene en ekspertsjåfør, som de besørger, og som de så inkluderer i prisen.

bottom of page